Sunday, 20 November 2011

Suci Kudus

entri kali ni mungkin agak berbaur lu**h sikit.. tapi rasanye semua pembaca blog ni jenis yang open je kan? tapi, tak lah 'biru' sangat.. biasa-biasa je..

hari ni aku ada berbual dengan seorang yang aku kenal dari PR.. banyak benda yang kami bualkan.. aku kenal dia dari malam semalam.. dia ni bagi aku bolehlah dikatakan seorang PLU yang sejati.. sebab dia dah try banyak benda.. aku just dengar apa yang dia nak cakap kan.. btw, aku ni jenis yang open je.. asalkan benda tu bagi aku tak meninggalkan kesan negatif pada diri aku..

cakap and cakap.. sampailah tiba bab melancap.. haha.. bila tiba topik ni, tiba-tiba baru aku tersedar yang selama ini, sampai lah saat ini, aku tidak pernah melancap.. hoho.. mungkin benda ni korang fikir macam menipu, hipokrit, tapi terpulang lah pada korang semua.. aku dengan sejujur-jujurnye tak pernah melancap..

melancap tu adalah perbuatan memaksa air mani keluar dengan tangan.. rasanye tak payahlah aku nak cakap macam orang melancap.. mungkin ada diantara korang semua sudah pro pun.. tapi, hakikatnya aku TAK PERNAH buat benda ni..

mungkin korang fikir aku menipu.. terpulang lah..

aku tak pernah melancap...





#tapi aku ada 'teknik' aku sendiri.. hoho.. yang pasti, aku tak pernah melancap..

18 comments:

  1. Ce citer ce citer....musykil gak aku ni...

    ReplyDelete
  2. mesti gosok2 kt tilam tu kan? ahaks..

    ReplyDelete
  3. hehe.. kurang mcm tu lah.. tak kira sebagai melancap kan?

    ReplyDelete
  4. Ko nak skill aper? Miziey85 leh ajarkan hahahah

    ReplyDelete
  5. aku kalo gosok2 kt tilam tu biase jer...dia ada sensasi yg tersendiri..melancap tanpa pelincir tak best..haha..ambik mudah dan senang and cepat, gosok2 jer kt tilam..wakkaka

    ReplyDelete
  6. seriusly, aku ingat aku je ada tabiat pelik mcm tu.. so, benda ni common je lh.. btw, ada ia still dianggap sebagai melancap? orang selalu keliru perbezaan antara onani dan melancap.. kalau melancap brmaksud, guna tangan then 'tut' 'tut'.. tapi onani pula perbuatan memaksa utk mengeluarkn air mani.. x semestinya dgn cara melancap sahaja.. byk caranye.. so, aku x prnah melancap tp buat onani..

    ReplyDelete
  7. aku buat benda tu sejak kecik dulu, masa sekolah rendah..time tu tak kuar air mani pun just kemuncaknya rasa sedap jer.bila darjah 6 kuar air mani dah..hbs tilam kotor dgn tompok2..hahhaa..samalah tu...perbuatan mengeluarkan air mani dgn apa cari sekalipun selain hubungan seksual dinamakan onani atau melancap lah kan?

    ReplyDelete
  8. onani dgn melancap x sama.. jgn keliru..

    Kamus Dewan, Edisi Ketiga mendefinisikan maksud melancap sebagai berzina dengan tangan. Manakala, beronani pula sinonim dengan mengeluarkan air mani.

    Apa pun panggilan, maksud atau pengertiannya, tujuannya sama. Secara umum, ia bermaksud melakukan rangsangan terhadap organ seks si empunya diri untuk mendapatkan keseronokan bagi kepuasan diri sendiri.

    ReplyDelete
  9. in short, aku x prnah brzina dgn tangan.. sbb aku x melancap.. patut ke aku kata yg aku brzina dgn tilam? haha X-D

    ReplyDelete
  10. sama dr segi tujuan tp x sama dr segi aplikasi.. onani tu universal.. melancap salah satu teknik onani.. onani ni byk cara.. salah satunye yg org biasa buat ialah melancap, bila awk guna tgn then ...... cara yg lain pula cara yg aku buat.. haha.. ada juga cara yg aku dgr dr org lain dia kata dia guna air paip yg deras.. huh? mcm mana tu?

    prempuan juga buat onani.. tp xkn lh ko nk kata mereka melancap? onani x sama dgn melancap.. melancap adalah salah satu teknik onani.. tp onani adalah prbuatan utk mndptkn kepuasan seksual.. then utk mndptkn kepuasan ini ada byk cara.. salah satu caranye adalah dgn melancap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg..aku ingt aku sorg je pnh guna air paip deras...ade gak ek org lain buat guna air paip...huhu

      Delete
    2. Haha.. sedap ke pakai air paip deras italembut

      Delete
  11. ape2 jer lah..haha..takde memberi input yg berguna pun..hahaa

    ReplyDelete
  12. tajuk post ni patutnye kena tukar sbb sbnrnye 'x suci kudus pun'.. hehe

    ReplyDelete
  13. kelakar la komen korg...kah3

    ReplyDelete
  14. haha...ap2x pon perbuatan mngeluar kan mani kena MANDI WAJIB..haha

    ReplyDelete
  15. eh masa aku kecik, aku slalu gesek kat hujung krusi tu, memang sedap ar..

    ReplyDelete