Saturday, 21 September 2013

Terkantoi









nothing much to say.. tapi just nak kata semalam aku bermimpi pelik.. nak consider mimpi ni sebagai 'bad dream' juga ke? mimpi apa? mimpi yang rahsia aku ni 'yang sesesuatu' ni kan telah terbongkar.. hahaha.. dah tu semua orang tahu tentang tu lalu aku terus dipulaukan.. adeh! yang pasti time tu aku macam rasa sedih juga lah kot.. bagai mana boleh orang lain tahu hal ni? dalam mimpi aku tu lah, mungkin disebabkan dua sebab.. aku rasa yang aku ada lukis sesuatu yang agak pornografik tentang lelaki kot, then ada yang jumpa lukisan tu lalu siapa mulut tempayan yang jumpa tu terus heboh pada semua orang lain.. sebab kedua pula kalau tak silap lah, aku ada tulis satu ayat kata sayang pada seseorang lelaki.. and lagi orang yang sama jumpa pun hebohkan hal ni pada semua orang ramai.. maka bermula lah moment aku dipulaukan oleh orang ramai.. but you know what, nasib baik mimpi tu time aku masih lagi di zaman sekolah menengah.. hahaha.. ye lah, kadang-kadang mimpi ni macam boleh jadi satu kebenaran lah kan? macam deja vu semua tu.. prediction of the future.. so, kalau mimpi tu dah berlaku time aku zaman sekolah menengah, so mimpi tentu lah just sekadar mimpi je.. yang pasti, lepas aku kena pulau oleh semua orang, aku tak nak pergi sekolah dah.. time tu pula nak dekat dengan peperiksaan yang penting but aku stop belajar.. tapi dalam mimpi tu juga adalah beberapa orang yang try mendekati aku cuba memahami orang seperti aku.. bla bla bla.. macam tu je lah mimpi aku... 












5 comments:

  1. **nak carut ke tak.. nak carut ke takkk...

    hmmmm....

    ReplyDelete
  2. Aku still blurrrrr........... motif ........

    ReplyDelete
  3. mimpi hanya mainan tido jew. huhu.

    ReplyDelete