Sunday, 22 December 2013

Jangan Berkentut di Hadapan Gay

ada satu cerita ni yang bagi aku sangat melucukan.. mungkin ada yang dah pernah baca, mungkin juga ada yang tak baca lagi.. so aku nak share pada yang still tak pernah baca lagi lah.. btw, aku nak cakap yang aku tak leh nak sambung citer Unspeakable Love untuk minggu ni disebabkan kesibukan yang melanda diri aku dalam seminggu ini.. busy jadi jurugambar orang kahwin.. actually aku nak buat post tentang hal perkahwinan tu.. ada benda lah aku nak cakapkan apa yang dah jadi dalam tempoh seminggu ni.. but then aku fikir maybe lain kali lah kot aku cerita.. nak tulis post ni pun actually sebab nak inform pasal aku tak leh tulis citer Unspeakable Love untuk minggu ni..
AWAS : Jangan berkentut dihadapan GAY


Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati menggayakan pakaian dan cara seorang gay. Setelah seminggu mempelajari tingkahlaku dan gaya seorang gay, akhirnya pada malam minggu itu wartawan itu masuk ke kelab gay tersebut.

Wartawan itu dipasang dengan microphone n camera bersaiz kecil bagi merakam segala aksi dan aktiviti di kelab gay tersebut. Setelah masuk wartawan itu terus menuju ke bar utama dan memesan segelas bir. Dia hanya duduk sambil memerhatikan gelagat-gelagat gay di kelab tersebut. Ada yang menari dan ada yang duduk sambil berpeluk-pelukan sesama lelaki. Wartawan itu merasa geli geleman melihat tingkahlaku mereka.

"Hai...sorang ke bro", tiba-tiba wartawan itu di sapa.
"A'ah, saya tunggu kawan saya. Tak sampai-sampai lagi ni", kata wartawan itu separuh menjerit kerana kebingitan muzik di kelab itu.
Tiba-tiba wartawan itu berasa sakit perut. Rasa seperti ingin kentut sahaja.

"Muzik tengah kuat ni bolehlah aku kentut ni", bisik hati wartawan itu.
Wartawan itu pun melepaskan kentutnya. Satu demi satu. Berturut-turutan. Tiba-tiba muzik rancak itu berhenti kerana DJ nya ingin menukar ke lagu perlahan. Sementara proses pertukaran lagu itu kentut wartawan itu telah di dengari oleh gay-gay yg berhampiran dengan wartawan itu.

"Eh eh... ada dara lagi la kat sini", ujar salah seorang gay di situ sambil memandang wartawan itu.
"A'ah lah... kat depan kita ada dara", ujar yang lain pula.
Semua gay di situ telah pergi mendapatkan wartawan itu. Semua wajah mereka menunjukkan keghairahan nafsu yang ketara.

"Saya bukan dara lagi la", ujar wartawan itu.
"Kalau dah tak dara kenapa kentut. Kuat lak tu. Sempit tuu...", ujar salah seorang gay itu.
Tergamam wartawan itu. Akhirnya dirinya di noda secara bergilir-gilir oleh pengunjung kelab gay itu. Menangis teresak-esak wartawan itu. Akhirnya nikmat kentut sudah tidak akan dapat dirasai lagi sepanjang hidupnya.

Moral kepada lelaki : Jangan berkentut dihadapan GAY. AWAS!!

4 comments:

  1. hahahahaha~!! like seriously~!?????!?! bhahahaha~!! sumpah klakar....aku x taw plak klau kntut kuat mknenyer ade dara lg... hahaha....gler weyh~...

    ReplyDelete