Thursday, 11 April 2013

Anak Ikan Comel

sekarang ni dah kecoh tentang kes budak kena buli kat sekolah tu.. dah femes lah sekarang ni budak-budak tu.. siap kena share kat facebook link fb dorang.. sampai ada juga orang share link fb mak bapa dorang juga.. entah lah wei.. memang tak elok pun hal macam ni berlaku..

tapi aku just nak sentuh tentang blog pembuli tu.. aku ada juga lah skodeng blog budak tu.. aku tak baca sangat pun apa budak tu tulis.. just skodeng-skodeng macam tu je lah.. tapi yang menjadi tarikan aku ni adalah kawan-kawan si pembuli tu.. juga korang tengok pictures kat bawah ni..












alahai.. comel-comel pula kawan-kawan si pembuli ni.. hihi.. 


budak-budak sekarang ni dah semakin pandai bergaya.. kalau nak compare dengan aku dulu, memang tak leh nak banding lah.. sekarang ni pun aku ni macam selekeh juga.. pergi kelas pakai selipar jepun je.. waktu summer je lah.. sekarang dah masuk autumn ni macam dah tak leh nak pakai selipar kalau nak jalan-jalan kat luar.. sejuk..

kalau nak diikutkan taste aku lah, aku ni prefer orang yang umur around my age.. tak pernah lagi lah aku ada perasaan suka pada yang agak muda berbanding aku.. sebab pada saat sekarang ni pun aku still feeling yang aku pun agak muda gak.. masih perasaan diri comel lagi lah.. hahaha.. siap buat gwiyomi dan post kat youtube lagi.. hihi.. taste aku usually pada orang yang sebaya umur dengan aku.. sebab aku senang nak bergaul dengan orang yang around my age.. kalau yang dewasa pula, honestly aku cakap lah, even sebelum ni aku ada kata yang aku ni paranoid or macam kurang suka dengan yang lagi dewasa dari aku, but actually, taste aku pun pada yang berusia dari aku gak.. cuma aku ni ego nak kata suka sebab aku tak suka dengan word nak panggil 'abang'..

berbalik pada budak-budak di atas... bila tengok pic tu dorang dapat perhatian aku lah.. sebab sebelum ni aku mana lah pandang sangat pada yang agak jauh muda dari aku.. tapi kawan-kawan si pembuli tu lah yang aku suka tengok.. bukan si pembuli tu.. hihi.. maybe sebab aku pun dah makin dewasa kot baru lah nak pandang yang lagi muda..










#btw, aku macam ada feeling budak-budak di atas tu macam ada potensi je spesis 'orang macam kita'.. tak ke korang rasa macam tu?? 

20 comments:

  1. bro, mintak link gwiyomi utube.. =P

    ReplyDelete
  2. budak dalam gambar kedua tu macam kena simpah acid pon comel ke?

    ReplyDelete
  3. comel itu subjective. Bagi aku gambar kedua yg bgambar dgn bdak pompuan tu yg comel. ahaha

    ReplyDelete
  4. aku bace kat fb kwn aku, bkn budak ni yg buli "ketua kelas" tu... budak laen, tp dorg still gak satu skolah... tp soalan kau tu mmg aku pun rase mcm tu gak putera... hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahahah. comel la jugakkkkkk. tapi straight la kot rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramalan cuaca menunjukkan potensi mereka ke arah "orang macam kita".... lalala~

      Delete
    2. aku macam sokong IzyBoy & fallen angel je..

      hahaha

      Delete
  6. Budak tingkatan1 hingga tingkatan 5 pls kol sms 0178469219

    ReplyDelete
  7. Putera, kita dulu mana ada pendedahan dengan fesyen2 bagai ni.. dulu jiwang karat pun pakai surat letak bwh meja, skang siap ber"wechat" bagai..

    haha.. kita makin "MUDA".. sebab tu berbeza dgn dorg..

    ReplyDelete
  8. Ak xde feel langsung kat dak2 2 coz taste ak kat os brumo n dah kawen. 30 or 40 thun.hehe

    btw,ak ase dorg ad potensi jgak utk jd org mcm kte

    ReplyDelete
  9. tgok gaya mmg ade potensi tu... btw nk tgok gwiyomiiii plesss

    ReplyDelete
  10. hi i isman....ade x gay btm or flexi nk knl i...nk main pon ok.....call/sms me...0179588986....ade kt selama perak sekarang

    ReplyDelete
  11. hahaha.. salah sorang budak tuh mmg gay lah... money boy tu.. kat planet romeo pon ada

    ReplyDelete
  12. Mereka bukan sahaja berpotensi, malahan mungkin sudah ditebuk. Hihiho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam hot. Add my wechat. Id=ohhokay

      Delete
  13. Budak baju purple tu dr seberang jaya Penang... Tp dah kena cop penipu besar.. Hahaha... Kaki kikis plak... Sapa terkena siap la..

    ReplyDelete
  14. mana gwiyominya? nk tgk gak.... mcm comel jew, mcm cantik jew :p

    ReplyDelete
  15. sape ade contact dorang,serius comel

    ReplyDelete
  16. budak baju purple tu memang plu...nama dia mal.. dia stay kl dah, kat ampang..dulu pernah jumpa dia 2 kali masa dia stay ngan parent dia kat seberang perai..hehehe

    ReplyDelete