Saturday, 18 May 2013

Masaki Koh Meninggal Dunia




siapa kenal dengan Masaki Koh?? rasanya ramai juga lah di kalangan PLU kat Malaysia (especially yang taste Asian) kenal dengan lelaki Jepun ni.. bagi orang yang tak kenal, dia ni adalah porn star nombor satu di Jepun.. porn star untuk genre gay lah.. memang femes dia ni.. kalau yang layan 'filem biru' tu rasanya akan kenal lah dengan dia ni.. termasuk lah aku.. hahaha.. (aku pun layan juga.. :-p)

nak tahu apa? perkara mengejutkan telah berlaku.. porn star ini telah pun meninggal dunia.. (rasanya pada hari ni kot dia meninggal).. aku dapat tahu dari internet.. dari link someone yang ada jadi friend FB aku lah.. terkejut juga aku.. lalu aku pun search lah nak pasti sama ada benar ataupun tak.. maybe benar lah kot.. banyak je yang ucap R.I.P.. 

sebab kematian adalah penyakit apendiks.. apa yang aku search kat internet kata 'appendix explode' katanya.. kat bawah ni gambar sebelum dia meninggal dunia..




btw, kenapa aku buat post tentang hal ni?? 

saje untuk membuatkan kita mengimbau semula tentang apa yang pernah kita lakukan sebelum ini.. buat refleksi diri pada diri kita sendiri sebelum 'ajal' menjemput kita.. adakah kita sudah terlalu jauh dari jalan-Nya?? bagi PLU yang rasa dirinya agak 'extreme', mungkin sudah tiba masanya untuk fikirkan tentang diri sendiri.. perancangan tentang masa 'akan datang' lah.. di mana kita selepas kita sudah tidak ada dalam dunia ni?? ajal itu pasti akan tiba juga.. tapi tak tahu bila..

but, untuk Masaki Koh.. aku pun nak ucapkan lah pada dia..



R.I.P













lepas ni tak boleh lah nak jadi kan dia ni bahan melancap.. eh??? hahaha.. tak bagus lah kan orang yang dah tiada korang imagine benda pelik-pelik.. sebagai menghormati orang yang dah tiada lah..

22 comments:

  1. ak pon terkejut.. porn star favorite ak tuh. pasni mesti pelik bile tgok porn klu ade dye..huhu.. RIP

    ReplyDelete
  2. baik insaf sblm tlambat.

    ReplyDelete
  3. seyesly??aku minat lyn porn dia kalo aku lyn porn plu la.. sbb muka dia mmg cute, mcm org melayu sbb tak sepet sgt mata dia.. bru minggu lps donlod video porn japan dan dia ada blakon dlm tu..hmm ye ajal mmg tak kira masa.. baik bersedia sblum tlmbt..cuma jgn lakukannya secara drastik, nnt hilang balance dlm kehidupan..biar berpada2 asalkan niat kita ikhlas utk kembali kepadaNya..

    ReplyDelete
  4. ohhh ya ker terkejut juga aku...memang mamat ni feveret aku sejak dulu lagi...

    ReplyDelete
  5. betoi ker appendix?

    mana tahu kut2 HIV AIDS, banyak jugak prono ia tak pakai condom...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu btl pn dorg x dpt sebab dari belak0n k0t. agaknya d luar id0p sbg pelak0n k0t..

      Delete
    2. yup. appendix burst dan disahkan oleh BF dia. and FYI, porn star terikat dgn prosedur saringan HIV yang ketat. so he's not died because of HIV. Perlu faham apa itu HIV baru komen ok. Kalau nak terangkan apa itu HIV kat sini sgt panjang pendek cerita, manusia tak mati sebab HIV, manusia mati sebab AIDS dan AIDS berlaku dalam jangka masa yang lama setelah sistem imunisasi badan total damage because of HIV. tengok dalam pic mase dia kat hospital tue, fizikal dia ok jer kan.

      Delete
  6. oh.. masaki koh... cute sgt muka dia. sedih sangat dia tak ada.

    ReplyDelete
  7. bgusnya korang ni knl pelakon2 porno..ak sndri yg dah 30 tahun tak knl pn artis porno walau sorg..yg ak tahu melancap je lepas tgk..huhu

    ReplyDelete
  8. Tataw pon die pelakon porn haha hesem.. rip ...

    ReplyDelete
  9. God! This can't be happening! :'(
    Totally sad....

    ReplyDelete
  10. aku knl juga dia ne sikit tuh pn from fren. tp susah nk cri video die. maklum la bende2 mcm ne susag. lg2 org yg berlagak str8 mcm aku ne. ade sape sudi kongsi kt gmail aku?

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. habis la semua video dye aku aku kne delete....huhuhuh,,banyak gak ni...

    ReplyDelete
  13. tgh plan nak masuk dia dlm blog aku... tak jadi....so? ..apa nak buat, dah ajal.. nak baca al fatihah pun x sesuai...heheh

    ReplyDelete
  14. selau tgk video dia kat redtube...

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Weh Putera Asal tak dakwah kat dia? haha

    ReplyDelete
  17. aku suka tgk pancutan dia..

    selalu bideo dia, mmgg laju jek pancutan smpi ke muka ...dan byk plak tu kuar...

    entah camne die exercise konek die jadi camtu...

    apepun sori..
    aku citer psl sex kt sini...

    ReplyDelete
  18. miss him~~~
    http://asianmeatmarkrt2.blogspot.com/
    http://bulgeandbulge.blogspot.com/
    http://giantblackbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Biala dia mati.. hidup pon mcm lahabau

    ReplyDelete
  20. Biala dia mati.. hidup pon mcm lahabau

    ReplyDelete