Tuesday, 6 March 2012

the Question
kadang-kadang aku dapat membezakan macam mana rupa orang gay, macam mana pula rupa orang yang biseksual.. tapi, kebiasaannya agak sukar untuk tahu orang tu adalah biseksual hanya dengan melihat menggunakan mata kasar.. manakala yang gay pula aura mereka lebih kelihatan di mata aku... hakikatnya, walaupun kedua-duanya PLU, masing-masing ada aura tersendiri dan rupa yang berbeza... kebiasaanya begitu lah...hari ni aku tertanya-tanya mengenai seksualiti aku yang sebenarnya... selama ini aku fikir aku adalah seorang PLU yang gay.. aku suka lelaki, itu memang satu hakikat yang tak dapat aku nafikan.. 

but...

ketika aku di sini, di Australia... ada sesuatu yang membuatkan aku keliru...

#aku rasa, mata adalah anggota tubuh paling senang untuk mengenal pasti siapa PLU...sekali imbas, dah boleh detect... kenapa kebanyakkan PLU ada mata yang serupa?

2 comments:

  1. itu lah yang dinamakan sebagai GayDar. haha..setiap PLU dapat detect samada seseorang itu PLU atau sebaliknya. banyak ciri2 persamaan yang ada pada PLU. Ciri pada jari telunjuk dan cari manis yg sama panjang tu tidak terpakai untuk aku kerana aku punya jari kelingking lebih tinggi drpd jari telunjuk.maybe aku bukan pure gay, aku biseksual. haha

    ReplyDelete
  2. klu mcm tu biar aku testkn seksualiti kamu wahai putera..

    ReplyDelete