Friday, 5 July 2013

Unspeakable Love Part 28 -Teaser-










"Fahri, kau percaya tentang Tuhan tak?"

aku terkejut.. mataku terus memandang tajam ke arah Hafiz.

"mestilah aku percaya.. kenapa kau cakap macam tu?" hatiku mula rasa tak sedap hati..

"to tell you the truth, kadang-kadang aku ni agak agnostik juga.. sebab kita adalah His unwanted creation, tak begitu??"









Unspeakable Love Part 28




coming soon....







7 comments:

  1. Replies
    1. hehehe... sy pun nak gak buat low sex high romantic plot story... :D :D :D

      Delete
  2. hafiz, biarkan Dia yg menilai kita. jangan kita mewakilkan-Nya, untuk menilai diri ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hafiz xleh dgr sbb dia hanya watak ciptaan smata2.. haha.. but actually, for me benda ni adalah common sbnrnya.. ada yg org akan fikir mcm tu.. so, basically sebahagian dlm kehidupan PLU itu sndiri lh..

      Delete
  3. tukang buat watak mendengar

    ReplyDelete