Tuesday, 17 April 2012

Main Peha & Biseksual




baru-baru ni aku ada melihat video clip lagu K-Pop yang baru.. aku tak lah minat sangat dengan K-Pop tapi waktu aku pertama kali masuk IPTA kat Malaysia, aku lah yang bertanggungjawab memperkenalkan K-Pop kat kawan-kawan IPTA aku.. ketika itu ramai yang tak tahu sangat dengan K-Pop, so video lagu yang aku tunjukkan pada kawan-kawan aku adalah lagu 'Gee' oleh SNSD..

aku tak tahu lah sebab apa, tapi kawan-kawan aku asyik berkata, "oh tidak, aku tak boleh tahan lah tengok video clip ni.. takut kena mandi wajib.. hehe.."

adakah video lagu Gee tu seksi sangat?? bagi aku biasa je... tak ada yang menghairahkan pun.. tapi aku tak tahu lah di mata lelaki normal macam mana bila mereka tengok perempuan.. sebab aku sendiri songsang.. memang tak 'terangkat' pun.. :D

hmm.. mungkin macam tu lah kot bila menjadi lelaki normal..

kemudian minggu ni aku ada melihat video lagu terbaru dari kumpulan Sistar, tajuknya 'Alone'.. first impression aku bila tengok video lagu ni hati aku berkata, "celaka gila video ni, main tunjuk peha.. haha"

honestly, pada pendapat aku antara semua kumpulan K-Pop perempuan yang aku pernah tahu (sebab aku tak layan K-Pop sangat), Sistar ni lah body-body mereka paling cun.. tak begitu kurus, gemuk memang jauh sekali..

I know, all of them are sexy and beautiful, tapi hakikatnya still tak boleh nak cabar nafsu aku.. rileks je mata aku melihat aksi mereka gesel-gesel kaki.. (parah gila penyakit naluri aku ni..)

tapi, aku tak tahu lah bagaimana pula pendapat lelaki normal bila tengok video lagu ni.. or pendapat yang biseksual?

aku boleh suka pada seseorang perempuan (tapi agak jarang sangat-sangat) tapi dari segi tarikan seksual untuk saat ini memang tak ada lagi..






#waktu aku ada akaun PR dulu (sekarang dah tak ada.. langkah untuk memperbaiki diri.. =D) ada gak aku pernah berbual dengan lelaki biseksual.. tanya, "kenapa nak cari kekasih lelaki? perempuan yang halal bukan kah lebih baik?" jawab dia "tapi saya more to lelaki lah..."

hmmm... aku tak tahu lah hidup lelaki biseksual macam mana.. walaupun satu golongan PLU gak, tapi banyak benda yang aku tak faham tentang hidup orang biseksual ni.. bagi aku mudah je, kalau still ada nafsu pada perempuan, cari lah awek.. tak payah nak menjalani kehidupan penuh pancaroba bila bercinta dengan lelaki.. tapi, semua orang ada sebab-sebab tertentu kenapa mereka berbuat sedemikian..

kat PR aku tengok lagi ramai lelaki biseksual berbanding gay.. dalam 70% macam tu lah.. tapi, yang biseksual ni lah yang paling aktif nak buat seks songsang, nak bercinta dengan lelaki.. kenapa ye?? bukan kah diri sudah ada 'kemudahan' dengan ada nafsu terhadap perempuan, seeloknya cari lah awek.. btw, aku bukan biseksual, jadi aku tak faham lah..

18 comments:

  1. semuanya berkenaan kecelaruan identiti. Aku mengaku aku biseksual. Dengan lelaki pernah lah terlanjur tp tak sampai tahap di "fuck" mahupun sebaliknya. Sekadar oral seks, kissing2 pun tak pernah. Dengan wanita, memang tak pernah buat seks. tak pernah merasa bagaimanakah nikmat "vagina" wanita..hahaa..kalo tengok blue str8 tengok alat sulit wanita pun aku boleh terangsang..tp dlm masa yg sama kalo pelakon porno lelaki dlm video tu taste aku, memang akan terangsang jugak..so kesimpulannya,, lelaki biseksual akan terangsang kepada dua2 jantina, yg menyebabkan mereka menjadi celaru adalah mana satu tarikan yang lebih tinggi..lelaki ataupun wanita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam fikiran aku biseksual lg ok brbanding gay.. tp hakikatnya, masing2 ada problem sendiri..

      Delete
  2. mcmana aek nak follow ur blog... u inspired me.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je kalau nak follow.. ada button 'Join this site' d area sebelah kanan blog ni.. XD

      Delete
  3. http://aku-pelik.blogspot.com/ anyway kalu x keberatan nak follow.. my blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jenguk blog u td.. tp x jumpa button utk jd follower lah..

      Delete
  4. Ade x sape2 biseksual kat sini?nak jd kwn la hihihiii

    ReplyDelete
  5. aq bisex . . tpi nafsu aq lebih kuat pada wanita berbanding pada lelaki . . kadang2 celaru pun ada hidup ni jdi bisex . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. wish you all the best^^

      Delete
  6. Anonymous sudi share contact no x?seriously jd bisex mmg indah

    ReplyDelete
  7. Kpada smua geng bisex,please leave your phone no here ok

    ReplyDelete
  8. Anonymous sudi share contact no x?seriously jd bisex mmg indah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko area mane.?ade wechat?

      Delete
  9. Im bisex n married guy.. Have two daughters.. Love to be a bottom partner.. 0183754837..- zack

    ReplyDelete
  10. I'm bisex 01110624050. Id wechat wut4095

    ReplyDelete
  11. Putera, kiranya u nie pure bottom ke flexi ek?? nak tau jugak sbb i pun mcam u, tak mencanak pun tgk girl.. Tp kalau ternampak handsome guy n i rasa tertarik dgn dy, automatically mencanak naik mcam sial.. Hahaha
    I really hope dpat brkwn dgn u.. Jgn risau, i bkan kaki blue or seks.. :-D just nk happy2 je dlm dunia plu nie tanpa terikut budaya mereka.. Tak reti seyh brkwn dgn lelaki str8.. paham2 jela kan naluri tak sama.. Hehehe ~fitri~

    ReplyDelete
  12. aku seorang bisexual... nasihat ku pada laki-laki bisexual di luar sana, lebih baik kamu tinggalkan dunia plu dan teroka lah ladang bini kamu (kalau dah kawen).. ye memang susah nak buang naluri songsang macam gini, but at least u try.. ada nikmat sebalik perkahwinan tu. bila masuk gerbang perkahwinan , sangat susah ye nak kasi bendera naik kalau tak pernah buat dengan perempuan. itulah risikonya...

    ReplyDelete
  13. im Niko, suka lelaki biseksual, lebih selesa bersama, lebih open minded n matang, sifat keterbukaan, n lelaki str8 pun sama pernah kaple tpi tu lah kan. maisng2 de hal trsndiri n most of guy yg kenal kbnyknnya nk main je, im pure btm and look like a girl with 100% girl voice so ssh , xprnh kaple dgn prmpuan sbb feel like lesbo . ahaha sengal tol.. skrg kaple dgn suami org, xboleh xkaple sbb jenis suka bermanje n nakal sangat. bkn ssh pun nk dpt llki tpi xminat lah seks xberikan kepuasan, kasih sayang lebih penting, dan juga harap ssorg yg jenis memahami.. kaple dgn ex ( str8 guy ) dlu dlm 2 tahun, lepas tu break n still brkwn 2 tahun, and start ignore him after move on.. but will still love him forever lol :D I will always love my previous tpi xkan terima semula, stick to rule =) btw I have sexy voice thats why guys always get hard easily, mcm japenese girl^^ kinky

    ReplyDelete