Saturday, 16 February 2013

Novel PLU Percuma Lagi!!!






dalam penulisan novel yang bergenre PLU, aku rasa penulis yang paling popular sekali adalah Nizam Zakaria.. dia sudah banyak menghasil banyak novel yang menyentuh tentang dunia ini.. antara dari karya-karya dia yang dah aku beli dan miliki adalah cerita Cinta Tanpa Noktah (novel genre PLU pertama aku baca), Potret dan juga cerpen dalam buku Orang Macam Kita.. 

novel Cinta Tanpa Noktah aku beli kat kedai Popular di 1 Utama pada tahun 2011..

novel Potret pula ada orang beri aku dari Planet Romeo.. tahun 2012

manakala cerpen-cerpen PLU Nizam Zakaria pula aku beli sebagai koleksi dalam buku Orang Macam Kita.. 2013..

banyak lah yang tanya aku, macam mana nak dapatkan novel Cinta Tanpa Noktah tu sebab dah susah nak dapat di kedai sekarang.. macam tiada.. manakala novel Potret pula aku kongsikan secara percuma melalui Facebook.. sebab novel Potret tu yang aku punya dalam format Microsoft Words

so, sekarang ni aku pun dah dapat pula novel Cinta Tanpa Noktah untuk versi pdf file pula.. 

jadi macam biasalah, siapa yang berminat untuk membaca novel Cinta Tanpa Noktah dan juga Potret, boleh lah send private message kat Facebook aku.. jangan malu-malu nak minta.. aku beri je.. 

untuk novel Cinta Tanpa Noktah aku pernah buat review tentang citer ni.. kalau nak baca review boleh tengok kat tab di atas 'PLU Novel Reviews'..






#note, tajuk citer Cinta Tanpa Noktah telah ditukar jadi Cinta Nasi Lemak.. but actually kedua-duanya sama je..

11 comments:

  1. minta baiki link kdl my world tu. setiap kali aku klik jadi pisang plak. please

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik pd tajuk post bukan klik pd tajuk blog

      Delete
    2. apsal x nak baiki link atas tu? hairan betul.

      Delete
    3. x boleh buat mcm mana.. dh jd mcm tu.. klu ko tgk back link dr blog lain pun mcm tu jg lh.. i think sbb kdl slalu tukar2 url blog lh jd mcm tu..

      Delete
  2. banyak karya nizam zakaria di sini....

    http://nizamzakaria.diaryland.com/

    ReplyDelete
  3. mana nak beli buku2 nizam zakaria ni ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada org beri.. ada yg beli kat kedai..

      Delete
  4. nak gak...........nizree70@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Nak jugak cinta tanpa noktah ni... boleh bagi tak? Facebook awak nama apa? Boleh bagi nama facebook? Atau link facebook?

    ReplyDelete