Thursday, 24 October 2013

Lukisan






just nak tunjuk lukisan dari seorang pembaca blog aku tentang watak dalam citer Unspeakable Love.. hehehe.. comel tak? apa pun, terima kasih banyak lah sebab lukis benda ni.. aku suka je kalau ada yang buat macam ni.. kalau ada yang nak buat lagi, boleh dialu-alu kan.. :)





4 comments:

  1. cool....memang pdn dgn ap yg aku bygkan....cuma selamanya aku sering bayangkan syahir tu berimej lasak, sporty, rambut pacak2...x macam yg dalam lukisan tu..hihii

    p/s: ni pendapat peribadi je ya, bukan nak kritik...aku bukan pandai lukis pun.....

    ReplyDelete
  2. rasanya dah berkurun dia post pic ni kat timeline admin, admin bru tgk ke?

    ReplyDelete
  3. jambu sangat. bukan taste aku. haha sebab aku prefer yang ada janggut

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan ko dah insaff..

      Delete