Saturday, 24 August 2013

Gay Test -Part 3-









ok guys.. dulu aku suka buat post Gay Test ni.. kalau yang dari dulu lagi ikuti blog ni tahu lah Gay Test yang macam mana.. so, nak diringkaskan cerita lah, dah lama tak buat, so aku rasa nak buat lagi lah... hahaha.. kalau yang baru first time 'ambil test' ni bagus lah, but kalau yang dah pernah macam dah tak best lagi dah.. apa-apa pun test ni just for fun.. ala, kalau dah tahu diri korang tu 'sesuatu' takkan lah kena nak ambil test gay ke tak lagi kan? hahaha.. but macam test dulu juga lah, aku kata kalau korang ni jenis 'sesuatu' but lulus ujian ni, so korang takde lah liat sangat songsangnya.. but kalau dah fail tu, memang sah lah korang ni liat sangat naluri nya itu.. hehehehe

so, macam mana nak ambil test ni?? 

senang aje.. test ni hanya perlukan mata anda.. simple bukan?






ok, dah ready ke??



jom kita mulakan!!!












































































































































bawah lagi!!



































































































































































bawah lagi!!












































































































































































bawah lagi!!!!































































































bawah lagi!!!











































































































































































































macam mana?? anda lulus ke tak lulus?? hehehe





maksudnya,

anda lulus kalau korang tengok gambar dulu

but

gagal kalau nak baca ayat dalam gambar tu dulu...


for me, even korang tertengok gambar dulu, but terus nak baca ayat bawah gambar tu pun consider fail juga.. sebab tu maksudnya anda tak interested nak tengok gambar tu..




lepas ni jangan lupa untuk jawab jawapan Poll di atas sama anda Lulus or Gagal okay..



15 comments:

  1. Replies
    1. dont worry.. dulu aku pun fail gak.. gelak terus sbb memang aku terus nk baca ayat bawah pic tu..

      Delete
  2. ok lulus dengan "CEMERLANG"... Putera, nk hadiah cpt... lalala~

    ReplyDelete
  3. hahahaha...aku tgk pic dulu.hahaha=P

    ReplyDelete
  4. PR tertengok picture dulu..Tht's mean, me gagal lah? Coz pr kn girl. Ni kn gay test..So gy mean for everyone lah right? :D...

    ReplyDelete
  5. Hehehe....Amir tgk ayat dulu....Maka dengan ini, Amir mengisytiharkan yang Amir adalah GAY tahap GABAN....hihihihi.....:-P

    ReplyDelete
  6. putera, kalau str8 pun sah2 akan tgk words tu dulu..
    scroll, tgk2 minah india yg tak selera ni..

    letak lar minah2 omputih yg selera sket.. hahaa

    ReplyDelete
  7. aku rasa aku da jd gay even ak tgok gmbr dlu br bc tulisan..tp last 2 week aku tido umah kwn perempuan aku...yg peliknye..satu mlm aku xtenang sb asyik terpikir tgh main ngn kwn perempuan aku tue.. adakah aku sudah kembali str8? huhu

    ReplyDelete
  8. Masalahnye gamba pompuan tu pun x cun. Aku yg straight ni pun x de nafsu nk tgk. Kalau letak gamba lisa surihani pakai bikini ke okay gak.

    ReplyDelete
  9. Straight bukak blog ni
    Mustahil ke --,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku bace blog ni sbb curious psl gay2 ni. Ade masalah ke?

      Delete