Monday, 12 August 2013

Model Bogel






pada dua minggu lepas aku tak datang kelas Drawing.. (aku ambil kelas Drawing sebagai elective subject).. adalah alasan aku sendiri kenapa aku tak datang.. bukan sebab malas okay.. aku ada inform kat my lecturer melalui email.. then bila pergi kelas Drawing pada minggu berikutnya berlaku lah hal yang tak dijangkakan.. kalau yang ada add my FB tahu lah kot bila baca my status.. tentang model berbogel tu.. tak tahu lah pula pada minggu tu adalah sesi untuk melukis model sedang berbogel di depan mata.. terkejut giler lah time tu.. lebih-lebih lagi time puasa kan.. dah tu, model lelaki pula.. body cun jenis yang lean lah.. tak bermuscle sangat, tak flat, still nampak otot-ototnya.. kalau PLU lain, mungkin dah 'pancut' dah (time puasa pula tu).. tapi aku ni jenis yang professional kan, walaupun culture shock sekejap, tapi still maintain slumber je.. boleh je kawal nafsu tu tanpa rasa ghairah.. biarpun actually ni first time aku nampak orang betul-betul bogel depan mata.. tapi aku rileks je.. syok je lukis model lelaki tu..

aku malas nak cerita hal ni dengan lebih mendalam.. sebab sesi melukis model berbogel ni tak habis lagi.. esok ada juga mata ni kena hadap orang nude lagi.. so, aku nak simpan cerita ni dulu sampai semuanya dah selesai okay.. rasa-rasanya esok ni model nya perempuan pula lah.. rasanya lah.. sebab hari tu my lecturer kata model nya akan ada lelaki dan perempuan.. but you know what, entah kenapa aku pula rasa nervous kalau esok model perempuan pula yang nude depan mata.. walaupun aku ni 'lain' sikit nafsunya, but to be honest aku tak biasa tengok kalau perempuan yang nude depan mata.. so, feeling tu akan jadi lain lah.. 






#actually hari tu aku macam nak tarik diri dari sesi lukis model berbogel ni sebab tiba-tiba rasa macam tak elok pula kalau aku datang.. walaupun kawan-kawan lain datang je sesi tu.. my seniors lah.. but macam aku cakap lah, tak sangka pula hari tu ada sesi nya.. memang aku terkejut and tak ready lah..

9 comments:

  1. Tau x pe...kalu aku nmpk perempuan bogel dpn mata..aku rase malu giler..seboleh2nye x.nk tgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenis lean... tu taste ang kan tebuan kunen'? haha.... tebuan kunen' lama x dok mnyengat...

      Delete
  2. seminggu kot i x bole stalk blog ni...gila la wei..huhu..klw i yg kat situation tu confirm dah meleleh air mazi..hahaah

    ReplyDelete
  3. halamak....xpernah tgk mat salleh bogel live dwpan mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pegi pulau lah..tentu stim beb..

      Delete
  4. huhu..kalo aku dh pitam dah..haha

    ReplyDelete
  5. Selalu jmpa org bogel ni....nk naik jemu dah...tp yg jnis warga emas jer la...hahahah....

    ReplyDelete
  6. Full naked ke? Gileeeerrr la.....

    ReplyDelete